BOSHLANG’ICH TA’LIMDA O’YIN ASOSIDA O’QITISH METODLARI - Qosimov Farruxbek Qosimovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqola  boshlang’ich  ta’limda  o’yin  asosida  o’qitish metodlarini  tahlil  qiladi.  O’yinlar  ta’lim  jarayonini  qiziqarli  va  samarali  qilishda muhim rol o’ynaydi. Maqolada ta’limiy o’yinlar, rol o’ynash o’yinlari, viktorinalar va guruh  o’yinlari  kabi  metodlar  keltirilgan.  O’yinlar  orqali  o’quvchilarning motivatsiyasi,  ijodiy  fikrlash  va  jamoaviy  ko’nikmalari  rivojlanishi  ta’kidlangan. Maqola  o’qituvchilarga  darslarda  o’yin  metodlarini  qo’llash  orqali  o’quvchilarning bilimlarini yaxshilashda yordam berishga qaratilgan.