UMUMTA'LIM MAKTABLARINI BOSHQARISHDA TA'LIMNI QO'LLAB QUVVATLASHNING KONTSEPTUAL ASOSLARI - Masharipov J.R.; Ortiqov O.A. (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:Maqolada umumta’lim maktablarini boshqarishda ta’limni qo‘llab-quvvatlash  texnologiyalarining  kontseptual  asoslarini  o‘rganish,  innovatsion yondashuvlar, raqamli texnologiyalarining ta’lim jarayoniga integratsiyalashuvi tahlil qilinadi.  Umumta’lim  maktablarini  boshqarishda  ta’limni  qo‘llab-quvvatlashning asosiy  tamoyillari,  samaradorligini  oshirish  yo‘llari  va  innovatsion  texnologiyalar yordamida  ta’lim  sifati  va  boshqaruv  jarayonlarini  takomillashtirish  istiqbollari bo’yicha tavsiyalar berilgan. Shu bilan birga, maktab rahbarining boshqaruvdagi o‘rni va  ta’lim  jarayonida  axborot-kommunikatsiya  texnologiyalaridan  foydalanishning afzalliklari yoritilgan.