VATANPARVARLIK YUKSAK BURCH - Boltayeva Gulnoza Raxmatullayevna; Alimbayev Muxammadali Azamatovich (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya:  Ushbu  maqolada  Yoshlarni  vatanparvarlik  ruhida  tarbiyalash usullari, vatan tushunchasi va yoshlarda zarur bilim, ko‘nikma, mahorat va mustahkam irodani, yuksak ma’naviy-axloqiy fazilatlarni shakllantirishga qaratilgan