“O’PKA- YURAK VA BOSH MIYA REANIMATSIYASINING BOSQICHI VA TADBIRLARI” - Boltayeva Fayyoza (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqola “O’pka- yurak va bosh miya reanimatsiyasining bosqichi va tadbirlari” to’g’risida tibbiyot oliygohlarining bakalavr bosqichi va maxsus mutaxassislik  yo’nalishida  tahsil  olayotgan  talabalar  uchun  mo’ljallangan  .  Ushbu mazkur bandlarda odam hayoti uchun kechiktirib bo’lmaydigan reanimatsiya chora- tadbirlar ko’rsatib o’tilgan.