MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA TAʼLIM TARBIYA USTUVORLIGI. - Xolboyeva Muqaddas Normurodovna (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarga ta’lim-tarbiya berishning dolzarbligi, uning asosiy tamoyillari va metodologik yondashuvlari tahlil qilinadi. Maktabgacha ta’limning bolalar rivojlanishidagi ahamiyati, uning ijtimoiy, psixologik va pedagogik jihatlari ko'rib chiqiladi. Shuningdek, milliy va xalqaro tajriba asosida samarali metodlar taklif etiladi.