IJODIY TOPSHIRIQLAR ASOSIDA BO’LAJAK O’QITUVCHILARDA KREATIVLIKNI SHAKLLANTIRISHNING PEDAGOGIK IMKONIYATLARI - Usmonaliyeva Niluzar Yorqinjon qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Mazkur maqolada ijodiy topshiriqlar asosida bo’lajak o’qituvchilarda kreativlikni shakllantirishning pedagogik imkoniyatlari hususida ayrim fikr-mulohazalar bayon etilgan. Shuningdek maqolada, ijodiy topshiriqlar tushunchasi uni ta’lim jarayonidagi o’rni, ijodiy topshiriqlarni pedagogik faoliyatda qo’llashning didaktik imkoniyatlari hususida ham ayrim fikrlar bayon etilgan.