TILDAGI “RANG” MA’NOSINI BILDIRUVCHI SO’ZLAR MATN TARKIBIDA QO’LLANILISHINING PRAGMATIK TAHLILI VA ULARNI O’ZBEK TILIGA TARJIMA QILISH MUAMMOLARI - Abduvoitov Ravshanbek Alijonovich (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada ingliz tilidagi “rang” ma“nosini bildiruvchi so’z1ar matn tarkibida qo’11anilishining pragmatik tahlili va ularni o’zbek tiliga tarjima qilish muammolari haqida bo’1ib, unda ushbu mavzu misollar bilan atroflicha keng yoritib berilgan.