DINSHUNOSLIK VA MA`NAVIY QADRIYATLAR. - Ibragimov Aslbek (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada diniy qadriyatlar va hozirgi zamon tahlil qilingan bo`lib,diniy qadriyatlar, oldingi va hozirgi zamon o`ratasidagi diniy qadriyatlarning o`zgarishlari, ko`p asrlik milliy va diniy qadriyatlarimizni asrab avaylash, dunyo ilm-fani va madaniyati rivojiga ulkan hissa qo`shgan ajdodlarimizning bebaho merosini o`rganish nazarda tutiladi.