ZAMONAVIY PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNI O‘QITISHNING YANGI USULLARI ORQALI TALABLARDA LIDERLIK QOBILIYATINI RIVOJLANTIRISH - Abduqaxxorova Moxinur Nodirbek qizi; Shobduraximova Umriniso (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqola zamonaviy pedagogik texnologiyalarni o‘qitishning yangi usullari orqali talabalarida liderlik qobiliyatini rivojlantirishning bir necha usullari, ularning foydali taraflari muhokama qilinadi. Shuningdek hozirgi kunda talabalarining liderlik qobiliyatini oshirish bo‘yicha turli usuldagi metodlardan foydalanib kelinmoqda. Ushbu metodlar orqali talabalardagi yashirin liderlik qobiliyatlari aniqlanib, ulardan to‘g‘ri foydalanish bo‘yicha pedagogik ko‘nikmalar hosil qilish usullari bayon qilingan.