KURSANTLARDA ADAPTATSIYA VA EMOTSIONAL ZO’RIQISHLARNI O‘RGANISHNING METODIK IMKONIYATLARI - Datkayev Umidjon Karimjon o‘g‘li (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Mazkur maqola adaptatsiya va emotsional zo‘riqishlarni o‘rganishning metodik imkoniyatlari, mazmun-mohiyati mavzusiga bag‘ishlangan. Shuningdek, maqola matnida Adaptatsiya jarayoni va emotsional zo‘riqishlarni o‘rganish shaxsning muhitga moslashuv darajasini baholash, stressni boshqarish qobiliyatini aniqlash hamda psixologik yordam choralari kabi masalalar batafsil yoritilgan.