HEMINGUEYNING “CHOL VA DENGIZ” ROMANIDAGI CHOL KONSEPTI TAHLILI - Hasanov Husniddin Kamol o‘g‘li (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada kognitiv tilshunoslik, uning o‘rganish doirasi, jumladan, Hemingueyning “Chol va dengiz” romanida “chol” konseptining lingvokognitiv tahlili ifodalangan.