TA’LIMDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARNI TADBIQ QILISH ORQALI INTELLEKTUAL KAPITALNI TAKROR HOSIL QILISH YO’NALISHLARI - Karimova L.S. (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Mazkur maqolada intellectual kapitalni takror hosil qilishda raqamli texnologiyalarning o’rni va ahamiyati yoritib berilgan