TA’LIM SOHASIDA PSIXOLOGIK XIZMATNI TASHKIL ETISHNING MUHIM VAZIFALARI - Xidiraliyeva Zamira Botiraliyevna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Psixologik xizmatlar ta’lim tizimida o‘quvchilarning umumiy rivojlanishi va farovonligiga ko‘maklashishda hal qiluvchi rol o‘ynaydi. Ushbu tadqiqot ta’lim muassasalarida psixologik xizmatlarning ahamiyati va ta’sirini har tomonlama ko‘rib chiqishga qaratilgan. Talabalarning akademik, ijtimoiy va hissiy ehtiyojlarini qondirish orqali ushbu xizmatlar o‘sish va muvaffaqiyatga yordam beradigan qulay o‘quv muhitini yaratishga yordam beradi.