UMUMTAʼLIM MAKTABLARIDA SOGʻLOM PSIXOLOGIK MUHITNI RIVOJLANTIRISH HAMDA OʻQUVCHILARGA SIFATLI TA’LIM BERISHNING SAMARALI USULLARI - Jurayeva Ziyoda Sobitovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Bugungi kunda umumta’lim maktablaridagi ijtimoiy-psixologik muammolardan eng asosiysi voyaga yetmaganlar o`rtasida nazoratsizlik va huquqbuzarlikning oldini olish masalasidir.