OILADA BOLALARNI MA’NAVIY-AXLOQIY TARBIYALASHDA MILLIY QADRIYATLARDAN FOYDALANISHNING PEDAGOGIK ASOSLARI - Feruza Xamidova Turdiyevna; Berdiyeva Shaxnoza Ulug‘bek qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Oilada bolalarni ma’naviy-axloqiy tarbiyalashda qadriyatlarning mazmun-mohiyati. Qadriyatlarning milliy va umumi nsoniy turlarga ajratilishi. Oilaviy tarbiyada milliy qadriyatlardan foydalanishning qadimgi asoslari.Oilaviy tarbiyaning milliy qadriyatlar bilan bog’liqligi.