“ONA TILI TA’LIMIDA 4K YONDASHUVI” - Sunnatillayeva Mohinur Ravshan qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada hozida zamonaviy ona tili ta’limdagi xorij tajribalari asosida Xalq ta’limi tizimiga kiritilgan 4K yondashuvi haqida nazariy ma’lumotlar, shu jumladan yondashuv o‘z ichiga nimalar olishi aks ettirilgan. Shu bilan birgalikda Prezident farmoni ham keltirib o‘tilgan. 4K yondashuvi asosidagi topshiriqlar.