BOLALARGA OILAVIY QADRIYATLAR HAQIDA TUSHUNCHA BERISH HAMDA OILAGA NISBATAN IJOBIY FIKRLARNI RIVOJLANTIRISHNING IJTIMOIY-PSIXOLOGIK MASALALARI - Kodirova Feruza Turgʻunovna; Tolipova Mashxura Abdumajitovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada milliy qadriyatlarimizni yanada rivojlantirishning ma’naviyma’rifiy ishlarimizdagi ahamiyati, oila va qadriyatlarning abadiy bir-biri bilan chambarchas bog‘langanligi va jamiyat, qarindoshlar, do‘stlar, bolalarga, oiladagi munosabatining ijobiy darajasi bayon etilgan.