MAKTAB AMALIYOTCHI PSIXOLOGI SAMARALI ISH TASHKIL ETISHIDA UNGA QANDAY YORDAM ZARUR? - Madrimova Dilfuza Ismailovna; Yunusova Dilnoza Alisher qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada maktab psixologi maktab amaliyotchi psixologining samarali ish tashkil etishida toʻsqinlik qiluvchi kamchiliklar haqida fikr yuritilgan