TA’LIM SIFATINI OSHIRISHDA PSIXOLOGIK XIZMATNI TOʻGʻRI TASHKIL ETISHNING DOLZARB MASALALARI - Duschanova Nasiba; Xolboyeva Xosiyat Rajabboyevna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Umumta’lim maktablari psixologlarining ushbu asosiy yo‘nalishlari psixologik xizmat faoliyatining mahsuldorligini ta’minlab, ta’lim sifatini yanada rivojlantirishi, o‘quvchilar layoqat-qobiliyatini yanada takomillashtirishi, maktab jamoasi ijtimoiy-psixologik muhitini ijobiy tomonga o‘zgartiradi.