IMLONI O‘RGATISHDA INTERFAOL METODLAR VA ULARNING SAMARADORLIGI - Ibragimova Asel Solibek qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada ona tili darslarida imloviy lug‘atlarning tutgan o‘rni,imloga doir mashqlar haqida fikr va mulohazalar berilgan.