“QARAQOLPOG‘ISTON SHAROITIDA SHAFTOLINING URUG‘ PAYVANTAGLARINI ETISHTISIHNI O‘RGANISH” - Saparbaeva Sanobar Sabırbay qizi; Reypnazarova Gulperiyzat Nukusbaevna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Qoraqolpog‘iston Respublikasi sharoitida shaftolini yetishtirish, rivojlantirish, bog‘larini yaratish uchun payvantaglarini tanlash, shaftoli urug‘ payvantaglarini etishtirish bo‘yicha kasalliklarga chidamliligi o‘rganildi.