SHAXSLAR OʻRTASIDA YUZAGA KELADIGAN NIZOLARNI HAL ETISHNING PSIXOLOGIK USULLARI - Mirtadjieva Madina Utkurovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Nizolar muammosi va ularni hal qilish yo’llari turli soha va sohalarda ishtirok etadigan odamlar uchun dolzarbdir. Shaxsning o’ziga xos xususiyati - muayyan sharoitlarda boshqa shaxslar bilan o’zaro munosabatlarning murakkabligi. Jamoa qanchalik katta bo’lsa, keskin ziddiyatli munosabatlar yuzaga keladigan sharoitlar ehtimoli shunchalik yuqori bo’lishi bu tabiy holatlardan biriga aylanib bormoqda.