VOYAGA YETMAGANLARDA XULQIY OG‘ISH VA TARBIYA BUZILISHINI OLDINI OLISHNING PSIXOLOGIK MASALALARI - Quvondiqov Sobirbek Abdurasul oʻgʻli (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Voyaga yetmaganlarda xulq og‘ishi va tarbiya buzilishining oldini olishda ijtimoiy-psixologik, individual-psixologik, sotsiologik, hududiy va kriminologik xususiyatlarini hisobga olish talab etiladi.