DAVLAT XARIDLARINI AMALGA OSHIRISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Xaytboyev A.Q (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada davlat xaridlari va uni amalga oshirishning obyektiv zaruriyati, mavjud imkoniyatlari va o‘ziga xos xususiyatlari yoritib berilgan.