HOSILANI HISOBLASH QOIDALARI. MURAKKAB FUNKSIYANING HOSILASI. - G‘afforov Husayn Aliyar o‘g‘li; Xudoyorova Jang‘il (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu tezisda hosilani hisoblashning ba’zi qoidalari va murakkab funksiyaning hosilasi haqida so‘z yuritiladi.