OʻQUVCHILARNI KELAJAKDAGI ANIQ MAQSAD QOʻYIB KASB TANLASHLARIGA KOʻMAK BERISHNING PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Qarshiyeva Marhamat Egamovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Kishini har tomonlama o’rganish asosida undagi qiziqishlar, moyilliklar, qobiliyatlar hamda shaxsdagi kasbiy jihatdan muhim bo’lgan ayrim sifatlarni aniqlab o’rganishga qaratilgandir.