OʻQUVCHILARDA OʻZLASHTIRISH JARAYONIDA YUZAGA KELADIGAN QIYINCHILIKLARINING PSIXOLOGIK TAHLILI - Shukurova Farog'at Xo'janazarovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ko‘pincha o‘qituvchilar o‘zlashtirmovchi o‘quvchi bilan qo‘shimcha mashg‘ulotlar o‘tkazadilar. Bunda ular darsda o‘tilgan materiallarni qaytarish, bir mashqni bir necha marta yozdirish bilan chegaralanadilar. Bunda bola nimada xato qilayotganiga e’tibor berilmaydi.