OʻQUVCHILAR IJTIMOIY-PSIXOLOGIK RIVOJLANISHIDA TARBIYANING OʻRNI VA AHAMIYATI - Azizova Nigora Jo'rayovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Inson shaxs sifatida shakllanish jarayonida tarbiya va psixologiya muhim ahamiyat kasb etadi. Ayniqsa, o‘quvchilarning ijtimoiy rivojlanishida tarbiya psixologiyasining o‘rni beqiyosdir.