DEVIANT XULQ-ATVORLI O‘SMIRLARNI IJTIMOIY-PSIXOLOGIK TUZATISH - Ochilova Shaxnoza Parmonovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
ushbu maqolada deviant xulq-atvorli o‘quvchilarni o‘rganishdagi murakabliklar, o‘smirlarni tuzatish uchun turli xil yondashuvlar, pedagog hodimlar va psixologlar uchun amaliy tavsiyalar va maslahatlar muhokama qilinadi.