MAKTAB O‘QUVCHILARIDA SUIDSIDIAL XULQ-ATVORNING BELGILARI VA UNING PSIXOPROFILAKTIKASI - Ochilova Shaxnoza Parmonovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
ushbu maqolada bugungi kunda ko‘plab mamlakatlarni xavotirga qo‘yayotgan masalalardan biri, suitsid haqida ayniqsa maktab o‘quvchilarida suidsidial xulq-atvorning shakllanib borayotganligiga sabablar va ularni bartaraf qilishning psixoprofilaktikasi haqida so‘z boradi.