MAKTAB O‘QUVCHILARIGA TASVIRIY IFODA MAVZUSINI O‘RGATISHDA PEDAGOGIK METODLARDAN FOYDALANISH - Xoshimova Dilorom Davron qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Mazkur maqolada tasviriy ifodalar mavzusi va o‘quvchilarga ushbu mavzuni o‘qitish yo‘llari haqida so‘z boradi. Jumladan, tasviriy ifodalarning o‘quvchilar lug‘at boyligini oshirish xususidagi metodik tavsiyalar haqida ma’lumot berilgan. O‘qituvchi va talabalar maqoladagi ma’lumotlardan foydalanish mumkin.