XOJA ORIF REVGARIYNING HAYOTI VA “ORIFNOMA” ASARINING MOHIYATI - Raxmatova Dildora Sadriyevna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Xojagon tariqatining ulugʻ pirlaridan bo’lgan Xoja Orif Revgariyning hayoti va uning “Orifnoma” asaridagi g’oyalari bu g’oyalarning inson kamololtidagi o’rni toʻgʻrisida ma’lumot beradi.