BOG’CHA YOSHIDA MEHNAT FAOLIYATINING XUSUSIYATI - Qilichova Bahorgul O’ral qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Bolalarning mehnat faoliyatlarini o’zida qamragan mashg’ulotlar asosan bog’cha yoshidagi davrdan boshlanadi. Bu yoshda bolalarning mehnatlari juda soda va elementar bo’lsa ham ularning psixik taraqqiyotlarida juda katta ahamiyatga egadir.