TINGLAB TUSHUNISHDA RAQAMLI TEXNOLOGIYALARDAN FOYDALANISHNING SAMARADORLIGI - Egamberdiyev Mansurbek (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada tinglab tushunish ko‘nikmasini shakllantirishda raqamli texnologiyalarning o‘rni va ularning o‘quv jarayoniga ta’siri tahlil qilinadi. Raqamli vositalar yordamida o‘quvchilarning eshitish orqali tilni qabul qilish, anglash va uni qayta ishlash jarayonlari samaradorligi oshirilishi mumkinligi ilmiy asosda yoritiladi.