ONA TILI (O‘ZBEK TILI)NI O‘QITISHDA ZAMONAVIY TA’LIM METODLARIDAN FOYDALANISH - Narzilloyeva Manzura Shuxrat qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Tezisda o‘quvchilarga imlo qoidalarini o‘rgatish, xususan, kakografiya yo‘li, ya’ni maqsadli ravishda xatolarga yo‘l qo‘yilgan matnni o‘quvchilarga tuzatish usuli haqida fikr yuritilgan.