BOG‘LOVCHI SO‘Z TURKUMINI MAKTAB TA’LIMIDA SAMARALI O‘QITISH - Mamatmurodova Shahzoda O‘ktan qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada bog‘lovchilarni o‘qitishga oid metodik tavsiyalar berilgan.”Bog‘lovchi so‘z turkumini maktab ta’limida samarali o‘qitish” doirasida 7-sinf o‘quvchilariga topshiriqlar ishlab chiqilgan. Maqola umumta’lim maktab o‘qituvchilariga va OTM talabalariga o‘qish tavsiya etiladi.