ONA TILI DARSLARIDA HOL MAVZUSINI METODIK TAVSIYALAR BILAN O‘RGATISH. - Zoirova Mohira (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada ona tili darsligida o‘qitiladigan hol mavzusi haqida uning turalari haqida metodik tavsiyalar berilgan.