BOG‘LOVCHILARNI O‘QITISH MAVZUSIGA OID METODIK TAVSIYALAR - Ro‘ziyeva Kamola (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Ushbu maqolada boglovchilarning qollanilishiga kora turlari,ularning gap bo‘laklari va gaplarni bir-biriga boglanishiga kora turlari,hamda boglovchilarning vazifalari haqida ma’lumot berilgan.