ENHANCING THE QUALITY AND EFFECTIVENESS OF PRIMARY EDUCATION IN HIGHER EDUCATIONAL INSTITUTIONS - Kamolova Nodirabegim Lutfullo qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Mazkur maqolada ta’lim sifatini oshirish, oliy ta’lim muassasalarida Boshlang‘ich ta’lim sifati va samaradorligini rivojlantirishning nazariy va pedagogik asoslari haqida fikr yuritiladi. Oliy ta’lim muassasalaridagi mavjud holat, muammo va ularning yechimlari to‘g‘risida mulohaza qilingan.