MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA CHET TILLARINI VIZUAL O’RGATISH - Mirzaolimova Farangiz Farhodjon qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tizimida bolalarga chet tillarini vizual hamda zamonaviy va samarali metodlar orqali o‘rgatish masalasi yoritilgan. Shuningdek, xorijiy tillarni ana shu ilg‘or uslublar asosida o‘qitishning afzalliklari, pedagogik ustunliklari va amaliyotda qo‘llanish imkoniyatlari haqida so‘z boradi. Mazkur yondashuvlar bolalarning til o‘rganishga bo‘lgan qiziqishini oshirish va ularning kommunikativ ko‘nikmalarini rivojlantirishda muhim o‘rin tutishi ta’kidlab o‘tiladi.