MAXSUS KIYIMLARNI ISHLAB CHIQARISHDA MANZILLI LOYIHALASH TAMOYILLARI ASOSIDA AVTOMOBIL SANOATI XIZMATCHILARNI MAXSUS KIYIMLARINI TADQIQI - Nuriddinova Rohila Pazlitdin qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Bugungi kunda tikuvchilik korxonalari uchun buyurtmasining ishlab chiqarish kiyimlari segmenti eng katta ulushini egallaydi. Endilikda maxsus kiyim nafaqat himoya funksiyalariga, balki estetik talablarga ham javob beradigan, shuningdek, korxonaning korporativ identifikatorining tarkibiy qismlaridan biri bo’lib, hozirda jozibali imidjni yaratish har bir korxona rahbarining maqsadi hisoblanmoqda.