АКАДЕМИК КАРИМ ШОНИЁЗОВНИНГ ҲАЁТИ ВА ИЛМИЙ ФАОЛИЯТИ - Элмуродова Нигора Жобир қизи; Эшмаматов Масрур Эркинжон ўғли (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Аннотация: Ушбу мақолада Ўэзбекистонда этнография фаниниг ривожига улкан ҳисса қўшган этнограф олим, Ўзбекистон Фанлар академиясиакадемиги, тарих фанлари доктори, профессор Карим Шониёзович Шониёзов ва унинг илмий мероси ҳақида фикр юритилади.