MAMLAKATIMIZDA AHOLINI, XUSUSAN, YOSHLARNI ISH BILAN TA’MINLASHDAGI MUAMMO VA YECHIMLAR - Isroilov Kamoliddin (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Yangi O’zbekistonda band bo’lmagan aholini, xususan, yoshlarni ish bilan ta’minlash dolzarb muammolardan biriga aylanib ulgurgan. Negaki, O’zbekiston aholisining katta qismini yoshlar tashkil etadi va ularni ish bilan band qilmay turib, iqtisodiy o’sishga erishib bo’maydi. Ushbu tadqiqot ishi yoshlarni ish bilan ta’minlashdagi muammo va yechimlarni atroflicha muhokama qiladi.