BOLALAR ONGIDA OʻZ-OʻZINI ANGLASH KOʻNIKMALARINI RIVOJLANTIRISHNING OʻZIGA XOS PSIXOLOGIK USULLARI - Raximov Sobir Bobomurotovich (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Odatda inson o‘zi haqida fikr yuritar ekan, o‘zini atrof muhit bilan bog‘laydi ya’ni yaqinlari bilan suhbatda va boshqa vaziyatlarini tahlil qilib xulosa chiqaradi. Bundan ko‘rinib turibdiki, o‘z-o‘zidan bu narsa ham bizning ongimiz bilan bog‘liq. Shu o‘rinda ong tushunchasini yoritib berishimiz lozim.