INNOVATSION YONDASHUV VA UNING INNOVATSION FAOLIYATDAGI AHAMIYATI - Hamraqulov Yorqin Murtazaqulovich (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotasiya: Mazkur maqolada talabalarning innovatsion yondashuv va uning innovatsion faoliayt haqida so’z borib, ularni amaliyotga tadbiq etish to’g’risida fikr-mulohazalar bildirilgan.