TABIIY GEOGRAFIYA KURSI DARSLIKLARI BILAN ISHLASHDA YANGI TA’LIM VOSITALARIDAN FOYDALANISH USULLARI MUAMOSINING TARIXIY PEDOGAGIK TAHLILI - Matnazarova Guliston Uktamovna (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Tabiiy geografiya kursi darsliklari bilan ishlashda yangi ta’lim vositalaridan foydalanish usullari ta’lim jarayonining samaradorligini oshirish, o‘quvchilarning qiziqishini uyg‘otish va bilimlarni yanada chuqurroq o‘zlashtirish uchun muhim ahamiyatga ega. Zamonaviy ta’lim vositalari darsliklarni yanada interaktiv, vizual va amaliy jihatdan boyitishga yordam beradi. Bu esa o‘quvchilarda tabiiy geografiya faniga nisbatan mustahkam qiziqish uyg‘otadi hamda mavzularni yaxshiroq tushunishga xizmat qiladi.