AHOLINING HUQUQIY ONGI VA HUQUQIY MADANIYATINI YUKSALTIRISH – KORRUPSIYAGA QARSHI KURASHNING MUHIM OMILI SIFATIDA - Qurvonaliyev Jasurbek Qodirjon o’g’li (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqola orqali jamiyatdagi korrupsiyaviy omillar, korrupsiyaga qarshi kurashishda mamlakatimiz aholisining ahamiyati, korrupsiyaga qarshi murosasiz kurash olib borishda huquqiy ong va huquqiy madaniyatni yuksaltirish chora-tadbirlari haqida yoritilgan.