MUZEY – TARIX VA MADANIYAT XAZINASI - Mamadaliyeva Mahliyo (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya:Ushbumaqoladamuzeylarningtarixiyvamadaniyahamiyati, ularningxalqxotirasinisaqlashdagio’rni, yoshavlodtarbiyasidagita’sirihamdazamonaviymuzeylarfaoliyatiyoritilgan. O’zbekistonhududidgimashhurmuzeylarmisolidamilliymerosimizniboyligivauniasras hzarurligiaytibo’tilgan.