ИСТЕЪДОДЛИ ЙЎЛБОШЧИ - Ш.Ахмаджанова (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Наманган вилояти тарихи ва маданияти давлат музейи “Хотира ва қадрлаш”бўлимига ташриф буюрар экансиз, беихтиёр сизга меҳр билан қараб турган вилоятимиз сардорларилари тўғрисидаги экспозитция галерияси сизни ўзига жалб қилади. Экспозитцияда иккинчи жаҳон уруши қаҳрамонлари,ҳарбий саркардаларнинг портретлари моҳирлик билан санъат даражасида чизилган. Яхшиларни ёд этиш мароқли ва савоблидир. Мамлакатимизнинг ҳарбий саркардалари ўртасида ўзига хос шонли ҳаёт йўлини босиб ўтган, сабр – тоқатда, меҳр – оқибатда, ирода ва матонатда, хизматда шахсий ҳаётда, теварак атрофдагиларга ибрат намунасини кўрсатиш биз катта авлод учун бурчимиздир. Шундай умр дафтарлари сермазмун бўлган вилоятмиз қолаверса Республикамиз фахри хисобланган шахс Турсунхўжа Аҳмадхўжаевдир. Наманганда халқимизнинг фаол жамоатчи раҳбарларидан бири сифатида ҳурмат ва эътиборга сазовордир.