OILANING IJTIMOIY MUNOSABATLARI VA OILAVIY ROLLAR - Yulchiyeva Shohsanam Dilshod qizi (Ta’limda raqamli texnologiyalarni tadbiq etishning zamonaviy tendensiyalari va rivojlanish omillari, 2025)
Annotatsiya: Ushbu maqolada oilaning ijtimoiy munosabatlari va oilaviy rollar to’g’risida so’z yuritiladi.